Projektjeink, felhívásaink

Elektromos Kovakő

A közjó fontos eleme a környezetvédelem, a fenntartható zöld energia használata. Egyesületünk nemcsak elméletileg tartja fontosnak ennek segítését, de meg is állapodott ennek érdekében gyártókkal. Komplex átfogó megoldásokat tudunk kínálni ennek érdekében tagjainknak. 

 

A Közjóért Kutatóintézet

 

A Közjóért Kutatóintézet az egyesület elméleti tevékenységét összefogó interdiszciplináris szervezet.  

A világhoz mérd magad!

Egy jobb világ eléréséhez elengedhetetlen a számvitel, adózás áttekintése, illetve az informatika legkorszerűbb lehetőségeinek alkalmazása. Például a mesterséges intelligencia alkalmazásával a konfliktusok megoldására is új megoldásokat találhatunk. De a KATA rendszer okozta problémák gyökere is az egész adózási rendszerben találhatók
 

Tegyünk együtt egy olyan Magyar-országért, ahol jó élni!

Egyesületünk a társadalmi és a gazdasági élet legszélesebb területein munkacsoportokat állít fel, amelyek feladata, hogy elképzeljenek egy-egy olyan rendszert, amelyek a polgárok számára az önmegvalósítást lehetővé teszik. Csatlakozz hozzánk.

 

Mérték-adó

Egyesületünk számára kiemelt jelentőséggel bír a szólás- és véleményszabadság elősegítése a magyar társadalomban. Véleményt formálni esetleg érdemben vitázni azonban csak akkor lehet, ha az ezek valós tények birtokában vagyunk. Mértékadó projektünkkel azt szeretnénk elősegíteni a valós tényeken alapuló tájékozódást.    

Mérlegen

 
A közjó és közbizalom érvényesülése érdekében elengedhetetlen, hogy a vállalkozás szabadsága egyenlő gazdasági versenyfeltételek mellett érvényesüljön. Várjuk vállalkozások jelentkezését, akik úgy érzik esetükben sérültek ezek az elvek. 

A hitelesség díjának megalapítása

Egyesületünk megalapította a Hitelesség díját, amelyet minden évben hat plusz egy kategóriában adunk át az év végén. Várunk javaslatokat és támogatókat is.

A Bizalom és Szabadság pontjai

A helyi közösségek fejelsztéséhez  keresünk

 Átkelő a Lajtán

 Projektünkkel azokat a külföldre vándorolt magyarokat célozzuk meg, akik bár jól érzik magukat választott hazájukban, de mégis tenni akarnak szülőföldjükért is. Ha Te is így érzel, jelentkezz!

Ha el akarsz igazodni a világban zajó eseményekben olvasd Camera Obscura-elemző portálunkat

Állásfoglalásaink

Véleménycikkek

A történelem leckéje

 
A demokrácia eltérő módon és okoból valósul meg minden országban. A szemlélet azonban azonos. Ezt a szemléletet kellene itthon is eltanulni, mert ez hiányzik a legjobban.